Vytisknout stránku

Informace ze zasedání sněmu PEFC ČR

12. června 2012 se na zámku v Kostelci nad Černými lesy konalo zasedání sněmu PEFC ČR. Kromě běžné agendy týkající se činnosti a hospodaření sdružení bylo na programu projednání dvou žádostí o členství v PEFC ČR a volba všech statutárních zástupců včetně revizora sdružení.

S žádostí o členství v PEFC ČR se přihlásily dva subjekty, které byly jednomyslným rozhodnutím sněmu přijaty za členy. Biosférická rezervace Dolní Morava, o.p.s., se stala členem komory ostatních zájmových skupin a Asociace dřevozpracujících podniků doplnila komoru zpracovatelů dřeva.

Volba statutárních zástupců sdružení PEFC ČR
Dosavadní předseda PEFC ČR Ing. František Morávek se rozhodl na svůj post znovu nekandidovat. PEFC ČR a zejména komora vlastníků lesů tedy hledala nového kandidáta na předsedu. Jednomyslně byl zvolen Ing. Josef Myslivec, který pracuje od roku 1999 u největšího soukromého vlastníka lesů v ČR Ing. Jerome Colloredo Mansfelda jako ředitel Lesní a rybniční správy Zbiroh.

Profesní životopis Ing. Josefa Myslivce
1968 - 1973     studium LF Brno
1973 - 1979     LZ Dobříš  - technik polesí Bělohrad
1979 - 1985     LZ Vlašim - vedoucí provozu
1986 - 1989     LZ Dobříš - hlavní inženýr
1990 - 1998     LZ Dobříš – ředitel 
1999-doposud  Lesní a rybniční správa Zbiroh - ředitel


Dosavadnímu předsedovi panu Ing. Františkovi Morávkovi vyjádřil sněm PEFC ČR patří velký dík za to, s jakým nasazením se zhostil čestné funkce předsedy sdružení a za velké množství práce, které pro PEFC odvedl.

Podle PEFC ČR, red.

Líbil se vám článek?
(0 hlasů)