Vytisknout stránku

Zvěřinová kuchařka Světa myslivosti je v prodeji

Všem příznivcům pokrmů ze zvěřiny přinášíme dobrou zprávu: velkoformátová zvěřinová kuchařka z edice Světa myslivosti, pojmenovaná Speciality ze zvěřiny, vyšla začátkem listopadu a v prodeji je od 4. 11. 2016. Těm, kteří ještě váhají s objednávkou, přinášíme podrobnější údaje o jejím obsahu i formátu.

Zvěřina ve všech podobách

Základem kuchařky jsou recepty na přípravu pokrmů ze zvěřiny. Ještě před tím, než se čtenář a potenciální kuchař pustí do vaření, měl by si přečíst úvodní kapitoly. Kromě stručné charakteristiky zvěřiny v nich najde pojednání o kuchyňském zpracování zvěřiny ze zvěře drobné i spárkaté a též o zvláštních úpravách tohoto masa. Zajímavá je navazující kapitola o vínech vhodných ke zvěřině, ke každému pokrmu je pak formou symbolu doporučeno to nejvhodnější víno.
Hlavní část kuchařky je členěna na předkrmy (11 receptů), polévky (7) a hlavní chody (138), přičemž hlavní chody jsou rozděleny podle druhů zvěře, z níž zvěřina pochází (srnčí, divočák, jelen, daněk, muflon, zajíc, bažant, divoká kachna a ostatní druhy zvěře). K většině jídel jsou přidány recepty na přílohy. Nechybí kapitola s recepty na dezert. Čtenář tak získá možnost sestavit s pomocí kuchařky několik verzí slavnostního zvěřinového menu o čtyřech chodech.
Autory kuchařky jsou B. Poláčková, J. Poláček a D. Pačes.

 

Možnost volby obálky

Reprezentativní kniha formátu 230 x 285 mm má 256 stran. Více než 160 velkoformátových barevných fotografií vkusně doplňují perokresby s motivy přírody a zvěře. Zájemci o knihu se naskýtá jedinečná možnost, a to vybrat si ze dvou variant barvy obálky – zelená nebo hnědá – při objednávce tu, která více lahodí jeho oku.

 

                   

 

Jak si můžete kuchařku objednat?

Kuchařku můžete objednávat u nakladatele, kontakt viz níže, nebo prostřednictvím e-shopu na serveru Silvarium.cz (hnědá obálka zde a zelená obálka zde). Více informací o zvěřinové kuchařce se dozvíte také na www.specialityzezveriny.cz a při návštěvě facebookových stránek - Speciality ze zvěřiny. Cena obou verzí publikace je 650 Kč včetně DPH. V prodeji je od 4. 11. 2016.
Předplatitelé Světa myslivosti a Lesnické práce, kteří uhradí předplatné na rok 2017, mohou využít jednorázovou slevu 100 Kč na jednu z barevných verzí kuchařky. Informaci o uhrazení předplatného uveďte při objednávce.

Kontakt na nakladatele

Lesnická práce, s. r. o.
Náměstí Smiřických 1
281 63 Kostelec nad Černými lesy
tel.: 321 679 413, 604 211 171
e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

 

 

 

 

Líbil se vám článek?
(0 hlasů)