Vytisknout stránku

Mikov je partnerem 32. ročníku soutěže lesnické všestrannosti

Zavírací nože Mikov si odveze domů patnáctka oceněných účastníků týdenní mezinárodní soutěže v lesnických disciplínách, která probíhá od 16. do 21. dubna v Brně a okolí. Soutěže s názvem "Lesnická všestrannost" se zúčastní 60 vysokoškolských studentů lesnických škol z 15 zemí.

Závody například v řezu motorovou pilou, střelbě, orientačním běhu nebo poznávání stop proběhnou v areálu Mendelovy univerzity, v Křtinách u Brna, Holubicích u Vyškova, v brněnském parku Lužánky nebo na zámku Křtiny.

"Partnerství je pro nás důležité nejenom proto, že myslivci a lesníci patří mezi naše tradiční zákazníky, ale také proto, že jako firma chceme podporovat akce, které souvisí se vzděláním a vysokými školami," řekl Martin David, ředitel prodeje Mikova.

Soutěž "Lesnická všestrannost" pořádá Spolek posluchačů Lesnické a dřevařské fakulty Mendelovy univerzity. Mikov je největším českým výrobcem nožířského zboží a drobné kancelářské techniky a lesnické a myslivecké nože patří k jeho stěžejním produktům. Vedle stávajících výrobků Fixir a Hunter se letos chystá lovcům nabídnout i dvě novinky – zavírací nože Hubert a Princ.

Podle TZ Mikov, red.

Líbil se vám článek?
(0 hlasů)