Vytisknout stránku

WOODTEC 2020 se bude konat od 21. do 23. října

Na základě výsledku proběhlého výběrového řízení Svazu výrobců a dovozců dřevozpracujících strojů a zařízení bylo pro konání národní oborové výstavy dřevozpracující techniky vybráno Výstaviště Brno. Tímto bylo rozhodnuto o pokračování veletrhu WOODTEC. Organizátorem a pořadatelem veletrhu zůstávají Veletrhy Brno a.s.

Cílem veletrhu je plnit roli reprezentativní česko-slovenské a středoevropské přehlídky technologií pro dřevozpracující a nábytkářský průmysl. Veletrh WOODTEC, který je součástí kalendáře evropského sdružení výrobců dřevozpracujících strojů EUMABOIS, tak i nadále zůstává nejdůležitějším veletrhem pro dřevozpracující a nábytkářský průmysl v České republice a na Slovensku.

WOODTEC představí stroje pro zpracování dřeva, technologie a komponenty pro výrobu nábytku. Doprovodný program veletrhu WOODTEC se zaměří na praktické informace pro zpracovatele dřeva a výrobce nábytku, digitální transformaci a outsourcing při výrobě nábytku. Pokračovat bude také exponátová soutěž o nejlepší exponát WOODTEC.

Více informací: www.wood-tec.cz

Redakce

Líbil se vám článek?
(0 hlasů)