Vytisknout stránku

Jak na modul pro žadatele o lesnické a myslivecké příspěvky?

Webová aplikace v rámci portálu eAGRI určená pro elektronické zpracování žádostí o dotace poskytované z rozpočtu Ministerstva zemědělství ČR, modul pro žadatele, doznal během loňského roku významného rozvoje. V důsledku novely nařízení vlády č. 30/2014 Sb. byly do modulu převedeny téměř všechny formuláře používané uvedeným právním předpisem. Modul pro žadatele se tak stal základním pracovním prostředím pro veškerou agendu lesnických a mysliveckých příspěvků. Praktické používání modulu pro žadatele je představeno v příloze dubnového čísla Lesnické práce.

Protože znalost principů modulu pro žadatele zvyšuje efektivitu práce s tímto nástrojem, připravil úsek lesního hospodářství Ministerstva zemědělství nad rámec uživatelské příručky dostupné v modulu pro žadatele i tento manuál metodické povahy. 

Pravidelným uživatelům je doporučeno věnovat pozornost celému textu – ačkoliv jsou v samostatných kapitolách přílohy předkládána specifika formulářů pro lesnické a myslivecké příspěvky zvlášť, část textu platí pro obě oblasti společně.

Leták „Představujeme modul pro žadatele o lesnické a myslivecké příspěvky“ si můžete stáhnout zde!


Líbil se vám článek?
(0 hlasů)