Vytisknout stránku

Příběhy nejen zlatých jelenů z Libavé I. – knižní novinka z myslivecké beletrie

V nakladatelství a vydavatelství Lesnická práce právě vyšla horká novinka z myslivecké beletrie, která nese název Příběhy nejen zlatých jelenů z Libavé I.

Autorem knihy je Ing. Jan Jeniš, který působí celý život u Vojenských lesů a statků České republiky, s. p., divize Lipník nad Bečvou. Jmenovaná divize obhospodařuje nejlepší volnou honitbu jelení zvěře u nás – Libavou. V knize autor vypráví se svými přáteli příběhy z lovů jelenů na Libavé, těchto králů Oderských vrchů. A když už to nejsou příběhy zrovna o nich, jsou v knize zaznamenány další zajímavé okamžiky, které lesníci a myslivci při výkonu práva myslivosti na Libavé zažili, a hlavně poučení, jež z těchto situací vyplývají. Součástí každé kapitoly jsou fotografie kapitálních trofejí, šťastných lovců, zvěře, krásného přírodního prostředí a různých momentů souvisejících s lovem.

Kniha má rozsah 184 stran, formát 175 x 245 mm, pevnou knižní vazbu, barevnou laminovanou obálku a obsahuje 89 barevných a černobílých fotografií. Prodejní cena je 350 Kč.

Kniha bude premiérově představena na mezinárodní výstavě myslivosti, rybářství a včelařství Natura viva v Lysé nad Labem ve dnech 26. až 29. května 2022, kde bude k prodeji na stánku Světa myslivosti v hale A2. V sobotu 28. května proběhne na uvedeném stánku autogramiáda. Dále bude k dispozici na výstavě Armáda, lesnictví a myslivost na Libavé (sobota 11. června 2022, Heřmánky, Lesní správa Potštát), kde proběhne slavnostní křest.

Pokud nestihnete přijet do Lysé nad Labem nebo do Heřmánek, knihu si můžete objednat v našem e-shopu nebo na adrese:
Lesnická práce, s. r.o.
náměstí Smiřických 1
281 63 Kostelec nad Černými lesy
tel.: 321 679 413, 604 211 171
e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Líbil se vám článek?
(0 hlasů)