Vytisknout stránku

LIGNA 2023 klepe na dveře!

Plánujete příští týden výlet do Hannoveru na veletrh LIGNA? Tak si zajistěte vstupenku zdarma s e-kodem „cTcdx“. Po registraci na webové stránce pořadatele získáte permanentní vstupenku.

Co na vás na veletrhu LIGNA od 15. do 19. května 2023 čeká? Kromě 1 350 vystavovatelů celá řada novinek a inovací. Hlavní téma „Transformace dřevozpracujícího průmyslu“ na veletrhu LIGNA 2023 navrhuje životaschopné scénáře pro dřevozpracující a nábytkářský průmysl pro současné a budoucí směry vývoje digitalizace, jakož i řešení pro řemeslné zpracování dřeva. „Transformace dřevozpracujícího průmyslu“ jako změna a další vývoj procesů a technik zpracování dřeva zahrnuje jak automatizaci a digitalizaci procesů, tak i aplikaci nových materiálů a technologií.

LIGNA 2023 ukáže, jak lze optimalizovat efektivitu, kvalitu a udržitelnost zpracování dřeva, například prostřednictvím strojového učení. Postupující digitalizace jako klíčová technologie přináší zásadní změny v celém hodnotovém řetězci zpracování dřeva a dřevařství, a to nejen v tomto odvětví, ale i v řemeslné výrobě. Jako ucelený evoluční transformační proces má digitalizace produktivní vliv na všechny oblasti, od strategie přes organizaci výroby a logistiku až po prodej a poprodejní služby.

O veletrhu LIGNA

Přední světový veletrh pro dřevařský a dřevozpracující průmysl pořádají společně Deutsche Messe a svaz VDMA pro dřevozpracující stroje. Představuje kompletní nabídku pro primární a sekundární průmysl: nástroje, stroje a zařízení pro zakázkovou a sériovou výrobu, povrchové technologie, výroba materiálů na bázi dřeva, pilařské technologie, energie ze dřeva, strojní komponenty a automatizační technika, jakož i stroje a zařízení pro lesnictví, výrobu kulatiny a řeziva.

Podrobné informace k veletrhu, k doprovodnému programu, Trade Fair Highlights a mnohé další naleznete přímo na webu pořadatele www.ligna.de.

V případě dotazů můžete kontaktovat výhradní zastoupení pořadatele v České republice, společnost PROveletrhy, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

TZ LIGNA
Foto: ligna.de

Líbil se vám článek?
(0 hlasů)